Label Nue

Tema Mocha Dress

€42 €89

Dukuni elegante dhe sensuale në një dizajn të veçantë. 'Tema' është një fustan midi i thjeshtë, por i mahnitshëm, me gjatësi të thjeshtë dhe të çarë tek këmba. Kombinojeni tuajin me taka dhe aksesorë ngjyrë gold.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Përshtatje të gjerë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

Look effortlessly, elegantly sensual in a sleek cut. 'Tema' is a simple yet gorgeous midi dress with a plain hem and a front leg slit. Pair yours with heels and gold accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Slim Fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed