Label Nue

Tayla Red Dress

€129

Fustani jonë 'Tayla' është po aq femërore dhe elegante. Bërë nga një pëlhurë e satenit në një nuancë të bukur. Ky fustan midi përmban një dekolte të hapur me mëngë të lëshuara dhe material të rehatshëm në pjesën e gjoksit për mbështetje të plotë. Pjesa e poshtme e fustanit është mbledhur anash dhe nxjerr në pah format tuaja. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Material saten me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim Kimik

___________________

Our 'Tayla' dress is equally feminine and flattering with a touch of elegance. Made from satin fabric in a beautiful hue. This midi dress features a draping off-the-shoulder neckline, underwired cups for full support, and a supportive boned corset. The gathered wrapped skirt highlights your hips while cinching your waist. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Glossy satin material

Care: Dry clean only

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed