Skip to content

Cart

Your cart is empty

Tala Black Skirt

Sale price€29,00 Regular price€59,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fundi ‘Tala’ është një element shumë i nevojshëm në garderobën tuaj. Fundi 'Tala' ka bel të lartë dhe e ka pjesën e këmbë të hapur për të treguar shkëlqimin e lëkurës tuaj dhe siguron lëvizje të lehtë. Është e lehtë të kombinohet me gjithçka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polister 5% Elastik

Detajet: Pjesa e këmbës e hapur

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

The ‘Tala’ Skirt is a must-have in your wardrobe. The 'Tala' skirt sits high on the waist and is spliced with a thigh-grazing split for a flash of skin and ensures easy movement and falls to a maxi length. It’s easy to pair with everything

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Elastic

Details: Open leg detail

Care: Machine Wash Cold

Size: