Label Nue

Susan Nude Dress

€179

'Susan' është emri i elegancës. Ajo shkëlqen dhe lë përshtypje në çdo vend që është prezente. Nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes, visheni fustanin tonë 'Susan'. Kombinojeni me taka dhe një çantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Pëlhurë me gurë shkëlqyes dhe transparent

Përkujdesja: Pastrim Kimik

_____________________

'Susan' is the name of elegance. She glows and makes waves in every room she walks into. If you want to be in the center of attention wear our 'Susan' Dress. Pair with heels and a bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Shiny Stones Fabrication and See Through

Care: Dry Clean

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed