Skip to content

Cart

Your cart is empty

SURI SILVER

Sale price$55.12

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Suri' në ngjyrë argjendi është për të ofruar një pamje moderne në çdo veshje. Maja e mprehtë dhe dizajni unik shtojnë një prekje në modë, ndërsa rripat e tij ofrojnë bazën e sigurt që i nevojitet çdo ecje. E përkryer për çdo rast, 'Suri' është një element kryesor i dukjes tuaj.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm / 3.74" (inch)

Materiali: Shaull prej Gome dhe Gurë

Ngjyra: Argjend

________________________

'Suri' silver is a modern look for any outfit. Its pointed toe and unique design add a fashionable touch, while its straps provide the secure footing every walk needs. Perfect for any occasion, 'Suri' is a style staple.

Heel Height approx.: 9.5 cm / 3.74" (inch)

Fabric: PVC and Stones

Color: Silver

Size: