Shoe Dazz

SUNA LIGHT NUDE

€139

Pa dyshim se ju do ti dashuroni këto sandale. Kjo sandale e bërë për tu veshur në pasditet tuaja është punuar nga lëkura nudë e lehtë, me një rripë në pjesën para dhe e vendosur në një takë të hollë. Detajet me kristale të vogla rreth këpucës i japin një dukje magjepsëse sandales 'Suna'. Vishini ato në eventin tuaj të rradhës. 

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: Nude

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

_______________________

You're gonna love these heels. Sparkling accents put a special-occasion spin on the Suna Sandal. This PM-ready sandal is crafted from smooth leather with slim straps and a stiletto heel. Wear these on your next fancy night out. 

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Leather

Color: Nude

* One size bigger than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed