Shoe Dazz

SOAN BLACK

€69 €189

Çizmet e larta deri tek gjuri janë më të kërkuarat këtë sezon. Ato janë të rehatshme, me stil dhe e bëjnë çdo veshje të duket me elegancë. Çizmet 'Soan' janë bërë prej lëkures të zezë të lëmuar me dhe një takë të trashë. Taka e gjëra sigurojnë që ato të përshtaten bukur mbi xhinse.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: E zezë

____________________

Knee boots are huge this season. They are comfortable, stylish and make any outfit look chic. Our 'Soan' pair is made from smooth black leather featuring almond toes and block heels for just the right amount of lift. The slightly wide cuffs ensure they'll fit nicely over jeans.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Leather

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed