Shoe Dazz

Sidnee Black

€169,90

Çizmet 'Sidnee' janë elegante dhe femërore, ndërkohë që ofrojnë komoditet. Këto çizme kanë formë të rrumbullakët dhe lidhëse. Platforma e gjërë siguron lartësi. Vishini ato me gjithçka, nga xhinse deri tek fundet.

______________________

'Sidnee' boot is both stylish and feminine whilst offering the usual comfort. These boots have rounded toes and tonal laces. The chunky gripped soles provide a bit of height. Wear them with everything from jeans to skirts.

Title :
Quantity:

You may also like

Recently viewed