Skip to content

Cart

Your cart is empty

Shyn Gold Dress

Sale price€39,00 Regular price€109,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Modelja ka të veshur: Masën S Materiali:100%POLYESTER Detajet: Përkujdesja: Model is wearing: Size S Fabric: 100%POLYESTER Details: Care:

Dukuni më tërheqëse në fustanin tonë mini 'Shyn'. Bërë nga pëlhurë e butë me shkëlqim dhe e dizajnuar në një mënyrë unike. Përmban një dizajn pa rripa në një mini siluetë dhe synon të magjeps nga të gjitha anët. Kombinojeni me stileto dhe do të shkëlqeni.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLIESTER

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim kimik

________________________

Get the most captivating look in our 'Shyn' Mini Dress. Made from e soft sequin fabric and designed in an significant way. She features a strapless design in a mini silhouette and intended to captivate from all angles. Pair with barely-there stilettos and get ready to shine.

Model is wearing: Size S

Fabric:100% POLYESTER

Details: Sequin Fabric

Care: Dry Clean Only

Size: