Label Nue

Semble Green Black Set

€99 €159

Elegancë dhe stil me setin tonë të bukur 'Semble'. Dukuni elegante në setin tonë të bërë me paterna. Të larta në bel, pantallonat kanë një siluetë të drejtë që duken shumë bukur. Xhaketa ka një rrip të rregullueshëm me prerje të veqantë dhe përshtatet shumë mirë në trup. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Material me paterna

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

Elegance and style go hand-in-hand with our beautifully 'Semble' Set. Look effortlessly stunning in our set made with pattern details. Sitting high on the waist, the pants have a straight leg silhouette for an elongating finish. The blazer has an adjustable tie for a comfortable fit. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Pattern Fabric

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed