Skip to content

Cart

Your cart is empty

Sember Sage Dress

Sale price$41.56 Regular price$66.06

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Vishuni për të lënë përshtypje në fustanin tonë 'Sembre'. Bërë nga një material lëkure që përshtatet në mënyrë të përkryer në trupin tuaj. 'Sembre' është dizajnuar për të siguruar që ju të nxirrni pamjen tuaj magjepsëse këtë sezon feste. Pjesa poshtë e fustanit ka gjatësi mini elegante bashkë kurse korseti krijon formën perfekte të trupit . Visheni me taka të larta dhe aksesorë minimalë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 55% Polyester 45% Polyurethane

Detajet:Përmbanë korset

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët.

________________

Dress to impress in our 'Sembre' dress. Made from fabric leather that perfectly fits your body. 'Sembre' is designed to ensure you confidently exude glamour this party season. The skirt falls to an elegant mini length and the corset is super flattering. Wear yours with high heels and minimal accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 55% Polyester 45% Polyurethane

Details: Corset top

Care: Machine Wash Cold

Size: