Shoe Dazz

SEI BLACK

€69 €179

Ne e dimë që koleksioni ynë i këpucëve nuk do të ishte i plotë pa një çizme të thjeshtë, elegante dhe të shkurtër si 'Sei'. Këto çizme me formë rrethore në pjesën para ka lidhëse dhe një platformë të gjerë që e bën të lehtë të vishen gjatë gjithë ditës. Vishini me gjithçka, nga xhinse deri tek fustanet.

Lartësia e thembrës: 5 cm / 1.96" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: E zezë

______________________

We know our shoe collection wouldn't be complete without a simple, chic, and short bootie like the 'Sei'. This rounded toe bootie features lace-ups and a chunky block heel that makes it easy to wear all day, any day. Wear yours with everything from cropped jeans to knitted dresses.

Chunky block heel: 5 cm / 1.96" (inch)

Material: Leather

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed