Skip to content

Cart

Your cart is empty

Scuffette II Chestnut

Sale price$117.20

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpucët 'Scuffette ll' janë po aq të buta dhe komode sa duken. Me një detaj me gëzof në pjesën para, këto këpucë esenciale janë të bëra nga materiali Suede. Këto këpucë kanë platformë prej gome, kështu që ato janë të përshtatshme edhe për t'u veshur jashtë shtëpisë. Vishni ato me pantallona.

___________________

'Scuffette ll' slides are as soft and comfy as they look. Featuring a fluffy collar, this essential slipper is cast in soft suede. These slippers are set on rubber soles, so they're suitable for wearing outside of the house, too. Wear them with track pants.

Size: