Skip to content

Cart

Your cart is empty

Scuff Sis Charcoal

Sale price$92.51 Regular price$119.62

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këto këpucë e dërgojnë rehatinë në nivelin tjetër. Këto këpucë ju japin rehati të pabesueshme. Të dizajnuara në një siluetë me formë rrethore dhe me detaje me gëzof në pjesën para.

____________________

These slippers take comfort to the next level. Slip your foot into unbelievable comfort with this suede mule made extra cozy with a ruff and lining of genuine shearling. Designed in a round-toe silhouette, they have a statement fluff collar.

Size:
Scuff Sis Charcoal
Scuff Sis Charcoal Sale price$92.51 Regular price$119.62