Shoe Dazz

Scuff Sis Black

€109,90

Këto këpucë e dërgojnë rehatinë në nivelin tjetër. Këto këpucë ju japin rehati të pabesueshme. Të dizajnuara në një siluetë me formë rrethore dhe me detaje me gëzof në pjesën para.

________________

These slipers takes comfort to the next level. Slip your foot into unbelievable comfort with this suede mule made extra cozy with a ruff and lining of genuine shearling. Designed in a round-toe silhouette, they have a statement fluff collar.

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed