Shoe Dazz

SALVATORE BLACK

€69 €119

Sandalet e mrekullueshme super të larta për dukje glamuroze. Duke shfaqur detaje të rripave me gurë para, takën e lartë të mbushur, në pjesën para është e hapur dhe me platformë. Perfekte për eventin tuaj të ardhshëm.

Lartësia e përafërt e platformës: 4 cm / 1.57" (inch)

Lartësia e përafërt e takës: 14.5 cm / 5.7" (inch)

Materiali: Lekurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: E zezë

* Rekomandohet një numër më i vogël se numri juaj i rregullt

_____________________________

The gorgeous super-high sandals for the perfect touch of glam. Featuring crystal-embellished detailing in front, a chunky high heel, an open toe, a side buckle fastening, a leather insole, and a front platform. Perfect for your next event.

Platform Height Approx.: 4 cm / 1.57" (inch)

Heel Height Approx.: 14.5 cm / 5.7" (inch)

Material: PU and Stones

Color: Black

* One size smaller than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed