Label Nue

Rovan Medium Wash Jeans

€59

Xhinset 'Rovan' janë të domosdoshme për këtë sezon. Me përshtatje super të rehatshme dhe një ngjyrë e zbehtë që i bën ato të lehta për tu përshtatur me çdo gjë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% COTTON

Detajet: Përshtatje të gjerë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_______________________

The 'Rovan' Jeans are the must haves for this season. Super comfy and flattering fit, and a pale color that makes them easy to match with anything.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% COTTON

Details: Oversized fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed