Skip to content

Cart

Your cart is empty

Romy Pink Skirt

Sale price$10.82 Regular price$63.83

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fundi ‘Romy’ është një element shumë i nevojshëm në garderobën tuaj. Fundi 'Romy' ka bel të lartë dhe është bërë me pëlhurë sateni. Kombinoje atë me xhaketën tonë 'Helda' për një pamje të kompletuar.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER, 5% ELASTANE

Detajet: Pështatje e ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________________

The ‘Romy’ Skirt is a must-have in your wardrobe. The 'Romy' skirt sits high on the waist and is made with satin fabric. Pair it with our 'Helda' blazer for a complete look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER, 5% ELASTANE

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size:
Romy Pink Skirt
Romy Pink Skirt Sale price$10.82 Regular price$63.83