Skip to content

Cart

Your cart is empty

RISS GREEN

Sale price$72.27 Regular price$103.69

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Moderne dhe elegante, këpucët 'Riss' janë prodhuar me një majë të mprehtë dhe detaje prej guri me shkëlqim që e bëjnë këpucën shumë joshëse. Ato mbështetën në një takë të lartë dhe kanë majë të mprehtë në pjesën e para të këpucës që krijon iluzionin e këmbëve më të gjata. Vishini ato në darkë me një mini fund. Me një majë të mprehtë dhe detaje prej guri me shkëlqim që e bëjnë këpucën shumë joshëse.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.52" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale dhe gurë

Ngjyra: E gjelbër

_________________

Modern and elegant, 'Riss' pumps are with a pointed toe and sparkly stone details that make the shoe effortlessly glamorous. Wear yours to dinner with a mini dress.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.52" (inch)

Fabric: PU Leather and Stones

Color: Green

Size: