Shoe Dazz

RIPLEY-5 SILVER

€62

Sandalet 'Ripley' janë shumë elegante. Këto sandale janë të detajuara me kristale të shkëlqyeshme, duke i bërë ato një zgjedhje glamuroze për mbrëmjet e natës. Bërë prej lëkures të butë, me rripa të hollë dhe një takë me dizajn. Kombinojini me fustane mini.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13 inch

Materiali: Lëkurë e butë

Ngjyra: Argjendi

__________________________

'Ripley' sandals trace elegant curves along the arches of your feet. These sandals are detailed with shimmering crystals, making them a glamorous choice for the evening. Made from soft leather and fasten with slender ties topped with fluted heels that make walking a breeze. Style yours with mini dresses.

Heel Height approx.: 10.5 cm / 4.13 inch

Fabric: Soft Leather

Color: Silver

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed