Skip to content

Cart

Your cart is empty

Riah Purple Set

Sale price$136.74

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Seti 'Riah' është i rehatshëm, fleksibil dhe elegant. Pantallonat janë të bërë nga krepa në një siluetë me prerje të drejtë dhe bel të lartë. Xhaketa është prerë nga krepa e butë për një përshtatje të relaksuar dhe ka një kopëse për mbërthim në pjesën para. Vishini me taka për një dukje elegante.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 92% Polyester 8% Spandex

Detajet: Dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

______________________

The 'Riah' set is comfortable, flexible and chic. The pants are tailored from crepe in a straight-leg silhouette and have a high-rise waist and pressed creases. The blazer is cut from a smooth crepe for a relaxed fit and fastens with a single button at the front. Wear it with heels for a chic outfit.

Model is wearing: Size S

Fabric: 92% Polyester 8% Spandex

Details: Two Piece Set

Care: Machine Wash Cold

Size: