Skip to content

Cart

Your cart is empty

RHODE BLACK PATENT

Sale price$52.25 Regular price$169.55

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


E bërë nga lëkura e shkëlqyeshme, 'Rhode' është e rehatshme për të ecur në të, si dhe me stil. Ka formë katrore në pjesën para dhe një zinxhirë anash. Këto çizme të mrekullueshme kanë taka të trashë që ju bëjnë të kthejnë kokën. Taka e trashë i shton veshjes elegancë dhe duken njësoj bukur me fustane dhe xhinse të ngushta.

Lartësia e përafërt e takës: 7 cm / 2.75" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: E zezë

__________________

Made from patent leather the 'Rhode' is comfortable to walk in as well as being super stylish. Featuring a square toe and an inner zipper for easy on. These striking boots feature block heels that would turn heads. The block heel adds glam however casual the outfit and we think these look equally cool with dresses as they do over skinny jeans.

Heel Height Approx.: 7 cm / 2.75" (inch)

Material: Leather

Color: Black

Size: