Skip to content

Cart

Your cart is empty

RESIA BLACK

Sale price$53.01 Regular price$161.21

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Sandalet 'Reisa' janë të bëra nga lëkura e zezë dhe kanë rripa të këndshëm në pjesën para. Fjongo elegant me shkëlqim argjendi I jep shkëlqim në çdo hap këpucës. Vishini tuajat me pantallona të lëkurës apo me fustanin tuaj të preferuar.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Lëkurë sintetike

Ngjyra: E zezë

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

________________________

The 'Reisa' sandals are made from black leather and have flattering slingback straps. The elegant silver-tone bows are adorned with glistening crystals that'll sparkle with every step. Wear yours with everything from dresses to leather pants. 

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Material: Synthetic Leather

Color: Black

* One size bigger than your usual size is recommended

Size:
RESIA BLACK
RESIA BLACK Sale price$53.01 Regular price$161.21