Label Nue

Renzo Black Multi Dress

€29 €49

Edhe pse minimal në dizajn, fustani i shkurtër 'Renzo' lë përshtypje. E bërë nga printe florale në pëlhurë të satenit duke e bërë atë fustanin perfekt për netët e verës. Duke shfaqur një siluetë minimaliste, fustani 'Renzo' ka një gjatësi mini dhe përmban një lidhëse rreth qafës. Visheni me taka dhe aksesorë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Lidhëse rreth qafës

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

Though minimal in design, 'Renzo' mini dress makes an impact. Made from floral prints in satin fabric making it the perfect dress for summer nights. Showcasing a minimalistic silhouette, the 'Renzo' dress features a mini length and contains a tie around the neck. Wear with heels and accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Tie around the neck

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed