Skip to content

Cart

Your cart is empty

Renee Black Glitter Dress

Sale price$128.75

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Renee' është një fustan magjepsës i krijuar për t'ju bërë të shkëlqeni dhe të keni vëmendje në ngjarjet tuaja më të veçanta. Me detajet magjepsëse dhe pëlhurën me shkëlqim, ajo dhuron elegancë dhe magjepsje. Një detaj që bie në sy i fustanit 'Renee' është detaji i rrudhosur. Fustani 'Renee' përmban gjithashtu një të çarë të hapur në anën e pasme. Kur të vishni fustanin 'Renee', do të jeni gati për të mahnitur të gjithë në raste të veçanta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Detaj të rrudhosur në pjesën para

Përkujdesja: Pastim Kimik

___________________

The 'Renee' dress is an exquisite and enchanting gown designed to make you shine and steal the spotlight at your most special events. With its captivating details and luxurious sequin fabric, it embodies elegance and glamour. An eye-catching detail of the 'Renee' dress is the twist detailing. The 'Renee' dress also features an open back slit, adding a hint of allure' to the design. When you wear the 'Renee' dress, you'll be ready to dazzle at any special occasion.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex Details: Ruched twist in the front Care: Dry Clean Only

Size:
Renee Black Glitter Dress
Renee Black Glitter Dress Sale price$128.75