Label Nue

Reisa Multi Yellow Dress

€99

Ky fustan shumë elegant 'Reisa' me dukje delikate, femërore që mund të stilohet lehtësisht. I krijuar me një siluetë flirtuese, është dizajnuar për t'u përshtatur në trup. I bërë me kujdes dhe saktësi, materiali është elastik dhe luksoz për të ofruar rehati maksimale. Tregoni stilin tuaj me këtë krijim të veçantë. Përmban rripa të hollë, printe me lule dhe gjatësi maxi. Kombinojni tuajin me këpucë dhe një qantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Printe florale

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

This ultra-elegant 'Reisa' Multi Yellow Dress boasts a delicate, feminine look that can be easily achieved.  Made with a flattering silhouette, it is designed to fit and flatter the body. Crafted with care and precision, the material is both stretchy and luxurious to provide maximum comfort. Showcase your sense of fashion with this timeless piece. Featuring thin straps, floral prints and maxi hem. Style yours with statement pumps and a bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Floral Prints

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed