Label Nue

Rayna Lavander Dress

€49 €65

E thjesht dhe e bukur, 'Rayna' është super tërheqëse dhe e dizajnuar në mënyrë perfekte. Ka rripa të hollë në formë asimetrike dhe është e rrudhosur në të gjithe anët për një përshtatje tërheqëse. 'Rayna' ju jep përshtatjen perfekte përmes gjatësisë midi, duke e bërë të duket elegant.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_________________________

Simply beautiful, 'Rayna' is super flattering and designed to perfection. Features ultra-thin asymmetric straps and is ruched all over for a flattering fit. 'Rayna' gives incredible cinching properties and skims your curves beautifully down through the midi skirt, keeping it ultra classy.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed