Label Nue

Rai Beige Dress

€59 €139

E shkëlqyeshme dhe tërheqëse,fustani 'Rai' është zgjedhja juaj për të veshur këtë sezon. Ky fustan është bërë nga një material i shkëlqyeshëm sateni për një përshtatje perfekte dhe një material të butë rrjetë elegante mbi shpatulla. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Detajet: Pështatje e ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

______________________

Sleek and effortlessly sexy, 'Rai' is your go to dress this season. This dress is made from lustrous satin fabric for an ultra snatched fit and features a chic shoulder overlay and flattering corset bodice. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed