Skip to content

Cart

Your cart is empty

Rae Bone Blazer

Sale price$96.29

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Xhaketa 'Rae' është aq e lezetshëm dhe e gjithanshme sa do ta vishni me shumë nga veshjet tuaja të preferuara. Supet e mbushura i japin formë, duke krijuar strukturën perfekte dhe butona në pjesën para me xhepa në të dyja anët. Kjo xhaketë është aq e gjithanshme sa mund ta stiloni me çdo veshje.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Përshtatje të gjerë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

________________________

The 'Rae' blazer is so cool and versatile you'll be wearing it with so many of your wardrobe favorites. Featuring padded shoulders for added structure and buttons at the front with flat pockets to either side. This jacket is so versatile that you can style it with any bottom for the ultimate boss girl look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Oversized fit

Care: Machine Wash Cold

Size:
Rae Bone Blazer
Rae Bone Blazer Sale price$96.29