Skip to content

Cart

Your cart is empty

AVALON PURPLE

Sale price€29,00 Regular price€49,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Jepini dukjes tuaj pamjen perfekte me këto këpucë që duhet ti keni. Këto këpucë janë punuar nga sateni. 'Avalon' kanë një formë katrore dhe një rrip në pjesën para dhe takë të lartë të mbushur. Vishini ato në eventet tuaja të rradhës.

Lartësia e përafërt e takës: 12 cm / 4.72" (inch)

Materiali: Saten

Ngjyra: Vjollce

* Rekomandohet një numër më i vogël se numri juaj i rregullt

_______________________

Elevate your look with these must-have mules. This pair have been crafted from satin. These mules features a square toe, front strap and a block heel. Wear them on your next date night.


Heel Height Approx.:

Material: Satin

Color: Purple

* One size smaller than your usual size is recommended

Size: