Label Nue

Promes Brown Set

€39 €129

Dukuni bukur me setin tonë 'Promes'. Seti është i dizajnuar me printe të detajuara. Seti 'Promes' mund të vishet së bashku ose veç e veç. Pjesa e lartë ka një dekolte V me butona në pjesën para. Pantallonat kanë bel të lartë dhe kanë përshtatje të gjerë. Visheni me taka ose atlete.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Material me printe

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

Level up your look with the 'Promes' set. This set is decorated in a beautifully detailed pattern. The 'Promes' set can be worn together or separately. The top features a V neckline with buttons at the front. The pants sit high on the waist and have flowy wide legs. Wear them with heels or sneakers.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Printed Fabric

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed