Shoe Dazz

PROFILE CAMEL

€49

Sandalet 'Profile' janë perfekte për evente të ndryshme. Të thjeshta dhe elegante këto sandale kanëformë katrore në pjesën para, ​​takë të hollë dhe rripa të hollë që lidhen rreth kyçit të këmbës. Kombinojini me gjithçka, nga pantallonat deri tek fustanet.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4" (inch)


Materiali: Lëkurë Vegane


Ngjyra: E kaftë

_____________________

The 'Profile' sandals is perfect for your evening event or outing. Simple and elegant these sandals have a square toe, stiletto heels and wraps for the ankle. Style yours with everything from pants to dresses.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4" (inch)

Material: Vegan Leather

Color: Camel

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed