Skip to content

Cart

Your cart is empty

PARISAH BLACK

Sale price$53.33 Regular price$194.82

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Nese po kërkoni të investoni në çizmet tuaja të këtij sezoni, mos shikoni më tej se cizmet tona 'Parisah'. 'Parisah' është një ndër këpucët esenciale. Të bëra nga materiali elastik I gomës, me gjatësi deri mbi gjunjë dhe me take të trashë këndore. Kombinojini ato me një fund të shkurtër dhe një xhaketë klasike për një dukje perfekte.

Lartësia e përafërt e takës: 8 cm / 3.14" (inch)

Materiali: Kadife artificiale

Ngjyra: E zezë

___________________

In need of those perfect boots to take your look from day to night? Our 'Parisah' Boot is a footwear essential. Featuring with black faux suede upper, with a thigh-high length, a blocked heel and a sock boot design. Match it with a short skirt and a basic jacket to get a chic look.

Heel Height Approx.: 8 cm / 3.14" (inch)

Material: Faux Suede

Color: Black

Size:
PARISAH BLACK
PARISAH BLACK Sale price$53.33 Regular price$194.82