Label Nue

Organ Multi Skirt

€29 €62

E hijshme dhe me elegancë, fundi 'Organ' është mënyra perfekte për t'i shtuar shkëlqim veshjes suaj të mbrëmjes.' Organ' shfaq një siluetë të zgjatur dhe përmbanë një rrip të rregullueshëm në pjesën para. Visheni me një bluzë dhe taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali:97% POLYESTER, 3% ELASTANE

Detajet:Me lidhëse të rregullueshme para, material transparent

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________

Sleek and endlessly chic, the 'Organ' Skirt is the perfect way to add glamour to your fluid evening wear. 'Organ' showcases an elongating silhouette and an adjustable strap in the front. Wear yours with a top and heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% POLYESTER, 3% ELASTANE

Details: Front adjustable strap, see-through fabric

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed