Label Nue

Onira Black Bodysuit

€42

Bodysuit-i 'Onira' është krijuar për t'u përshtatur në mënyrë perfekte. Dizajni i thjeshtë dhe pjesët e detajuara e bëjnë atë një zgjedhje ideale për çdo rast. Stili i tij klasik dhe materialet cilësore nënkuptojnë se do t'ju zgjasë sezon pas sezoni. Kombinojeni me pantallonat apo fundin tuaj të preferuar.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Detaje me material rrjete në të dy anët

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

The 'Onira' Bodysuit is tailored to fit perfectly. Its lightweight design and detailed parts make it an ideal choice for any formal occasion. Its classic styling and quality materials mean it will last you season after season. Pair with your favorite pants or skirt.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Mesh fabric details in both sides

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed