Label Nue

Olly Cobalt Blue Set

€79 €129

Një set i bukur, perfekt për ato ditë të rastësishme dhe relaksuese. Seti 'Olly' mund të vishet bashkë ose veç e veç. Kompletoni dukjen tuaj me këpucë transparente apo për një dukje më të përditshme me një xhaketë dhe disa atlete.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

A beautiful set, just perfect for those casual and comfy days. The 'Olly' set can be worn together or separately. Complete your look with some nude heels or for a more daily look put on a jacket and some runners.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Two Piece Set

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed