Label Nue

Ogres Black Set

€29 €99

Ky set është definitivisht ajo që i'u nevojitet për garderobën tuaj. Seti 'Ogres' mund të vishet së bashku ose veç e veç. Krijuar nga materiali i butë, këmisha ka mëngë të gjera dhe butona në pjesën para. Mini fundi është dizajnuar për t'u përshtatur në mënyrë perfekte dhe të lirshme që të ju jap rehati.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Printe me lule

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________

This effortless outfit is the new must-have in your wardrobe. The 'Ogres' set can be worn together or separately. Made from soft fabric, features an oversized box-fit blouse and a mini skirt. The shirt features wide sleeves and buttons at the front. The skirt is designed to be loose-fitting for a comfortable feel.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Floral Prints

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed