Skip to content

Cart

Your cart is empty

Nyomi Matcha Set

Sale price€109,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Vishuni për të lënë përshtypje në setin 'Nyomi'. Ky set është i prerë nga pëlhurë sateni me shkëlqim dhe në një dizajn minimal. Këmisha ka detaje tradicionale si një jakë dhe butona, duke e bërë atë shumë të thjeshtë për t'u kombinuar dhe stiluar. Për një kombinim tërheqës shtoni disa aksesorë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet:Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim Kimik

________________________

Dress to impress in the ‘Nyomi’ set. This set is cut from glossy satin fabric and in a minimal design. The shirt has traditional details like a notched collar and piping, making it very simple to pair and style. For a captivating combination add some accessories.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Two Piece Set

Care: Dry Clean

Size: