Skip to content

Cart

Your cart is empty

Nylee Silver Dress

Sale price$63.83

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani me pëlhuren shkëlqyese 'Nylee', që nxjerr një bukuri joshëse, duke ju siguruar që të rrezatoni magjepsje dhe elegancë me çdo lëvizje. Detajet e fustanit 'Nylee' janë prerjet e hapura në pjesën e përparme, ajo që e veçon fustanin janë detajet e bukura prej trëndafili. Me pëlhurën që shkëlqen sa herë që kap dritën, fustani 'Nylee' premton t'ju bëjë qendrën e vëmendjes në çdo event.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% Poliester 3% Elastik

Detajet: Detaj me trëndafila

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_______________________

The enchanting 'Nylee' shimmery dress, a captivating ensemble designed to mesmerize. This dress exudes an alluring charm with its shimmery fabric, ensuring you radiate glamour and elegance with every movement. The standout feature of the 'Nylee' dress are the open cuts in the front, what sets the dress apart are the beautiful rose details. With the shimmery fabric that shines brilliantly every time it catches the light, the 'Nylee' dress promises to make you the center of attention at any event.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% Polyester 3% Spandex

Details: Roses detail

Care: Machine Wash Cold

Size:
Nylee Silver Dress
Nylee Silver Dress Sale price$63.83