Skip to content

Cart

Your cart is empty

Nueda Black Cover Up

Sale price$65.72

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Pa dyshim që 'Nueda' Cover Up do jetë i pranishëm në pushimet e juaja verore. I krijuar nga një material rrjete dhe dizajn transparent, 'Nueda' do të tërheq vëmendjen dhe bie në sy. Përmban një dekolte të mbyllur dhe ka një prerje tek këmba. Visheni me sandalet tuaja të preferuara.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Acrylic

Detajet: Material transparent

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

______________________

Without a doubt, the 'Nueda' cover up will be present in your summer vacations. Crafted from a mesh material and transparent design, the 'Nueda' cover up will attract and stand out. It features a closed neckline and has a cut at the leg. Wear it with your favorite sandals.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Acrylic

Details: See through

Care: Machine Wash Cold

Size: