Skip to content

Cart

Your cart is empty

NORMA BLACK SUEDE

Sale price$83.74 Regular price$157.94

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Vishni këto sandale të mrekullueshme super të larta për ta kompletuar veshjen tuaj. Duke shfaqur një takë të mbushur, e hapur në pjesën para, një kopëse për mbërthim në pjesën anësore, një shtrojë lëkure dhe me platformë para.

Lartësia e përafërt e takës: 12.5 cm/ 4.92" (inch)

Ngjyra: E zezë

_______________________

Put on these gorgeous super-high sandals for the perfect finish to your outfit. Featuring a chunky high heel, an open toe, a side buckle fastening, a leather insole and a front platform.

Height approx.: 12.5 cm/ 4.92" (inch)

Color: Black

Size: