Skip to content

Cart

Your cart is empty

NOLA SWEET ROSE

Sale price$53.34 Regular price$173.07

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpucët 'Nola' në ngjyrën bezhë ju ofrojnë një dukje glamuroze. Të punura nga lëkura rozë e lehtë, këpucët tona qëndrojnë në një takë të hollë dhe me majë klasike në pjesën para. Një fjongë e detajizuar me kristale silver I jep një pamje elegante këpucës. Vishini tuajat në ditët tuaja speciale duke i kombinuar me një mini fund.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: Rozë e lehtë

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

_______________________

Make a glamorous statement with 'Nola' Nude Pump. Made from nude leather, our pumps sit on a stiletto heel and feature classic pointed toes. A big bow sparkling crystal-embellished offers the final elegant touch. Wear yours on your special days with a mini dress.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Leather

Color: Sweet Rose

* One size bigger than your usual size is recommended

Size:
NOLA SWEET ROSE
NOLA SWEET ROSE Sale price$53.34 Regular price$173.07