Label Nue

NOBU ORCHID DRESS

€49 €79

Thjesht dhe bukur, fustani 'Nobu' është shumë i rehatshëm dhe klasik. Ka rripa të rregullueshëm, përshtatet perfekt në trup dhe ka detaj të hapur në pjesën e këmbës. Visheni me take ose sandale me rripa për një pamje më të sofistikuar.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100 % Polyester

Detajet: Pjesa e këmbës e hapur

Përkujdesja: Pastrim Kimik

___________________________

Simply beautiful, 'Nobu' is super flattering and designed to perfection. Features adjustable straps, body-hugging fit, and side open leg detail. Wear it with clear heels or sandals for a more sophisticated look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100 % Polyester

Details: Open leg detail

Care: Dry Clean Only

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed