Skip to content

Cart

Your cart is empty

Nio Black Set

Sale price$42.17 Regular price$171.94

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Seti 'Nio' është i rehatshëm, fleksibil dhe elegant. Pantallonat janë të prera në një siluetë me prerje të lëshuar dhe bel të lartë. Xhaketa është prerë nga pëlhurë e butë për një përshtatje të relaksuar dhe ka një kopëse për mbërthim në pjesën para. Vishini me taka për një dukje elegante.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

The 'Nio' set is comfortable, flexible and chic. The pants are tailored in a straight-leg silhouette and have a high-rise waist and pressed creases. The blazer is cut from a smooth fabric for a relaxed fit and fastens with a single button at the front. Wear it with heels for a chic outfit.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Two Piece-Set

Care: Machine Wash cold

Size:
Nio Black Set
Nio Black Set Sale price$42.17 Regular price$171.94