Skip to content

Cart

Your cart is empty

NILDA CAMEL PATENT

Sale price$55.45

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Elegante dhe shumë femërore, këpuca jonë 'Nilda' është një këpucë që duhet ta keni përgjithmonë në garderobën tuaj. E dizajnuar në lëkurë, me pjesën para të mprehtë dhe e vendosur në një takë të lartë, kjo këpucë klasike ngre çdo dukje në një nivel tjetër. Vishini ato me pantallonat tuaj të preferuar ose me fund të shkurtër.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33 " (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: Camel

___________________________

Elegant and feminine, our 'Nilda' is a wear-forever pump. Designed in glossy leather with a pointed toe and stiletto heel, this classic style elevates any look. Wear them with your favorite pants or your mini dresses.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.33 " (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Camel

Size: