Label Nue

Nej Neon Pink Set

€159

Seti 'Nej' është i rehatshëm, fleksibil dhe elegant. Pantallonat janë të bërë nga krepa në një siluetë me prerje të lëshuar dhe bel të lartë. Xhaketa është prerë nga krepa e butë për një përshtatje të relaksuar. Visheni me taka për një dukje elegante.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

The 'Nej' set is comfortable, flexible, and chic. The pants are tailored from crepe in an easy-flowing comfort silhouette and have a high-rise waist. The blazer is cut from a smooth crepe for a relaxed fit. Wear it with heels for a chic outfit.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Two Piece Set

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed