Skip to content

Cart

Your cart is empty

NALIA NUDE

Sale price€159,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Këpucët 'Nalia' janë këpucët përfekte për eventet tuaja. Ato janë shumë të rehatshme dhe çdo femër ndihet e mrekullueshme në to. Këpuca 'Nalia' është e punuar nga materiali prej lëkure, e vendosur në një takë të hollë dhe me kristale zbukuruese përreth këpucës. 

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Lëkurë sintetike

Ngjyra: Nude

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

_______________________

The perfect party shoes to make every woman feel wonderful and to have fun with… The 'Nalia' Nude Sandal is made from leather material with a stiletto heel and crystal details around the shoe. 

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Synthetic Leather

Color: Nude

* One size bigger than your usual size is recommended

Size: