Label Nue

Myn Baby Blue Top

€19 €52

Vëmëndje, për korsetë që ne i duam. Korseja 'Myn' është zgjedhja më e mirë për t'i shtuar garderobës tuaj. Përmban një bust plotësisht të ngusht për të shfaqur asetet tuaja më të mira dhe për të ju përshtatur belit tuaj. Kombinojeni me palët e preferuara të xhinseve për ta kompletuar.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Detajet: Përshtatje perfekte në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët apo pastrim kimik

___________________

A nod to our ever-lasting love for corsets. The 'Myn' corset is a contemporary update to add to your collection. Features a fully corseted bodice to showcase your best assets and support your waist. Grab your favorite pair of Denim to complete this look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% POLYESTER, 5% SPANDEX

Details: Slim Fit

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed