Shoe Dazz

MOVE GREEN METALLIC

€29 €55

Njihuni me 'Move', një sandale e freskët dhe tërheqëse e bërë nga materiali i pastër PVC dhe lëkura metalike me një rrip ngjyrë ari në pjesën e sipërme. Forma katror në pjesën para i jep 'Move' një estetikë ultra-femërore, ndërsa takat e lartësojnë pamjen e saj të përgjithshme. E mrekullueshme për netët tuaja të verës!

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale

Ngjyra: E gjelbër metalike

______________________

Meet 'Move', a fresh and sexy sandal made from clear PVC material and Metallic Leather with a gold strap. The square toe gives 'Move' an ultra-feminine aesthetic, while the stilettos elevate its overall look. Amazing for your summer nights!

Heel Height Approx.: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Material: PU Leather / PVC

Color: Green Metallic

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed