Skip to content

Cart

Your cart is empty

MOON BLUE SATIN

Sale price$20.56 Regular price$67.08

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Bëni një hyrje magjepsëse me këpucën 'Moon' në ngjyrën e kaltër. Të bëra nga pëlhura e satenit me shkëlqim, gjithashtu janë të zbukuruara me kristale shkëlqyese dhe një fjongo të shkëlqyeshëm në qendër të këpucës.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33 " (inch)

Materiali: Saten

Ngjyra: E kaltër

__________________

Make a glamorous statement with the 'Moon' Blue Satin Sandal. Made from satin fabric and embellished with glistening crystals and a sparkling bow at the vamp. Wear yours with your favorite look.

Heel Height approx.: 11 cm / 4.33 " (inch)

Fabric: Satin

Color: Blue

Size:
MOON BLUE SATIN
MOON BLUE SATIN Sale price$20.56 Regular price$67.08